Op 2 oktober 2021 viert de RSL het 140 jaar bestaan van onze Vereniging met een Lustrumdag voor Reünisten. Het programma zal in de middag beginnen, met een inhoudelijk onderdeel. Gevolgd door een borrel, een diner en we sluiten af op Sociëteit L.A.N.X. Traditiegetrouw biedt de RSL op deze dag een combinatie van inhoud en gezelligheid. Hoe we dit precies gaan vormgeven houden we nog even voor ons. Houd deze datum in ieder geval vrij. De Lustrumdag is gratis te bezoeken voor donateurs van de RSL.

Over de RSL:
De Reünistenstichting L.A.N.X. (RSL) is de belangenorganisatie van oud-leden van het Studentencorps aan de Vrije Universiteit, V.V.S.V.U., I.A.N., Het VU-Corps en L.A.N.X. Het doel van de Stichting? De banden tussen Reünisten onderling aanhalen en de relatie van Reünisten met de actieve Vereniging versterken. Dit doen we onder andere door activiteiten te organiseren, jaarlijks een reünisten-editie van De Larinx te publiceren en het traditionele studentenleven te ondersteunen. De Reünistenstichting L.A.N.X. werd zo’n 15 jaar geleden opgericht door een aantal enthousiaste en betrokken reünisten. In de daaropvolgende jaren is de RSL volgroeid tot een geprofessionaliseerde en financieel gezonde stichting. Op dit moment wordt de RSL bestuurd door Rens Engelen (PO ’07), Michael Vuijsje (SE ’07), Rachel Rietveld (TH ’07), Veerle Focke (PA ’02), Anouk van Brug (OS ’11), Hans Drenth (FO '85) en Rogier Kentie (CA ’12).

Het kopstuk van het Lustrum, de Lustrumterreinweek, begint (onder voorbehoud) op 6 augustus 2021 en deze zal duren tot en met 14 augustus. U bent op elke dag welkom, wij moedigen het natuurlijk aan veel reünisten te zien tijdens onze terreinweek! Meer informatie over ticketverkoop en een eventuele invulling van het Lustrum op 1.5 meter volgt later.